LTW
Användare

Symtom med oklar härkomst

Jag har ingen aning om det här kan vara lösningen på min allt mer gnagande ”sjukdom”, kan bara hoppas.

Jag har under två års tid haft en rad symtom med oklar härkomst. Det hela började med en virusliknande sjukdom, hosta och muskelvärk en längre tid. Det ville inte ge sig. Saken var den att jag då var gravid och läkarna avfärdade med att det säkerligen var immunförsvaret som var dåligt i och med graviditeten. Även om ”virus-symtomen” lättade så orkade jag ingenting, fick sitta och laga mat och kunde inte gå längre än en 50m innan jag var tvungen att ha en stol till hands. Jag led även av enorm yrsel vilket jag fortfarande gör. Efter ett par månader igen insjuknade jag i vad jag trodde var influensa. Sängliggande i 3 veckor och hosta som inte ville ge sig, den orsakade en spricka i revbenet och jag fick äta morfinpreparat en tid.

(Graviditeten slutade i havandeskapsförgiftning, igångsättning och akut kejsarsnitt med två blodtransfusioner).

Efter graviditeten började jag få stickningar i kroppen (vilket tilltagit på sista tiden) och synpåverkan. Jag åkte sommaren 2016 in akut för hjärtklappning (vilket jag får till och från rejält nu med). Läkarna upptäckte ett blåsljud och gjorde hjärtultraljud men hittade inget avvikande. (Andra läkare har även efter detta upptäckt en del extra hjärtslag). Hösten 2016 tillkom en enorm smärta i bihålorna/överkäken.

Våren 2017 sökte jag hjälp, var så trött att jag inte klarade jobbet, blev sjukskriven och en utredning började. De har gjort en hjärnröntgen, tagit en rad blodprov och jag har fått träffa en neurolog. Läkarnas har haft misstankar om borrelia, diabetes, ms och SLE vilket kunnat avfärdas av undersökningar och prover. Det enda de hittat är ett lågt blodtryck, speciellt när jag reser mig upp och d-vitaminbrist vilket jag nu äter tillskott för. Jag är diagnoserad med Fibromyalgi då jag reagerat på tillräckligt många triggerpunkter (även om jag själv inte alls tror problemet ligger där).

Jag är 34 år, har familj och jobb jag älskar, önskar bara att få må bra igen.

Hoppas någon kanske kan ha haft liknande symtombild eller tips på läkare som är bra i mellansverige?
 Svara