Användare

Miss under vaginalt ultraljud??

Hej!
Är ny på denna sidan och tänkte börja med att göra mitt första "inlägg".
Det är såhär att jag hade min senaste mens den 14 februari och den slutade ungefär den 17 februari. Under den veckan som jag sedan misstänkte att jag skulle ha min ägglossning någon dag så ungefär en vecka efter det så fick jag ont i nedre delen av magen skulle chansa på att det var vi äggstockarna ungefär. Fick även ont i ryggen och lätt illamående vissa dagar, illamåendet kändes som om jag vore bakis.
Detta har hållit i sig i ca 2 veckor nu, var inne på akuten i lördags natt och fick träffa en gynekolog, dem tog blodprover och vaginalt ultraljud. Gravditetstestet visade negativt och han kunde inte riktigt svara på varför jag haft så ont heller.
Jag har varit gravid 2 gånger förut, 1 abort och ett missfall i Februari förra året. Vill nu försöka bli gravid igen, blev besviken när graviditetstetet visade negativt.
Har också dem senaste dagarna haft ont i mina bröstvårtor och dem har varit lite mörkare än vanligt.
Min fråga är alltså om jag kan vara gravid ändå? Att jag är så tidigt gången att det inte syntes något på ultraljudet? Eller är det helt uteslutet? :???:
 Svara
Användare

Svar: Miss under vaginalt ultraljud??

Du kan absolut vara gravid endå. Rekommendationerna är att kolla med ultraljud från vecka 8. Jag kollade nu i vecka 5 och allt de såg var en förtjockad slemhinna. Ge inte upp. Jag har negativt graviditetstest och jätte mycket symptom hade även blödning bim -2. Ska ta graviditets test vecka 6. Hur har det gått? :)
Svara

Hur jag fick min man tillbaka

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-TILLBAKA
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
 ogagakunta@gmail.com
Svara