Fotbollsskada (målvakt)

Hej! För runt tre år sedan fick jag en riktigt olycklig skada i en fotbollsmatch. Jag slängde mig efter bollen och en yngre kille skulle springa mot bollen. När jag tog emot bollen råkade killen sparka med allt han kunde rakt på knäskålen. Efter att min tränare fixade knät sedan var det iväg till akuten och se om det skulle opereras. De sa att en mindre benbit hade sparkats bort men sedan försvunnit, de sa att det var bara att linda in det och tömma det på blod. Nu när jag har försökt och träna upp knäet igen låser det sig och gör fruktansvärt ont, är det någon idé att börja som målvakt igen? Vad ska jag göra för att träna upp knät? - Daniel 15 år
Väldigt tacksam för hjälp :-)
 Svara
Användare

Svar: Fotbollsskada (målvakt)

Nog svårt att ge dig ett handfast råd gällande framtiden efter endast det du beskriver här i forumet. Du bör nog uppsöka en specialist, som kan känna/klämma och kanske röntga om det behövs, för att sedan ge dig ett utlåtande.

Har du ont skall du ta det lugnt, sällan det är bra att anstränga något när det gör ont, undantagsfallet är väl klassisk muskelvärk efter tidigare träning.
Svara
 

 

cron