Användare

nytt implantat

Hej, har fått implantat i underkäken båda sidor , kindtänder. Höger sida har blivit lite för låg och tandläkaren vill nu höja detta med hjälp av komposit uppe på implantatet. Är detta verkligen rätt väg att gå ? Borde man inte kunna kräva att implantatet göres om eller justeras , det lär ju gå att bränna på nytt materiel.
Med vänlig hälsning Jan T
 Svara