Söker engagerad Pappa i Stockholm

Hej!

Jag är en kvinna som lever i en väldigt stabil relation med en man som har två egna vilda och härliga söner. Han har själv steriliserat sig långt innan vi träffades så vi kan tyvärr inte få gemensamma barn.

Jag vill ändå försöka bli förälder fast jag hunnit fylla 40. Jag har tidigare varit gravid vid fler än ett tillfälle och är fortfarande fertil.Jag har ett bra och välbetalt jobb, är en öppensinnad, kärleksfull och äventyrlig person som gärna skulle dela ett föräldraskap med någon som verkligen vill bli pappa (eller vill ha fler barn) och dela vårdnaden om barnet. Det är viktigt för mig att barnet får en (eller flera) fäder som är närvarande i hens liv. Jag skulle även gärna bli mamma till ett barn som får två pappor, det viktiga är att vi har en liknande syn på världen och föräldraskap.

Jag tar gärna en fika/promenad för att prata mer,

<3 Maria
 Svara
Användare

Svar: Söker engagerad Pappa i Stockholm

Jag läste precis ditt inlägg, skulle vara intresserad av att prata mer! Fast det ser ut som du inte varit tillbaka på forumet sen dess, så jag hoppas du får mejlnotifikation annars kanske vi aldrig börjar chatta :) När jag vet att vi fått kontakt skriver jag gärna mer
Svara
Användare

Svar: Söker engagerad Pappa i Stockholm

Hej! Om du hittar tbk till forumet och det fortf är aktuellt så skriv här så vi sedan kan gå vidare o nå varandra. Har den perfekta pappan till en kvinna (singel eller i en relation) i Sthlm som önskar bli mamma. Lång, välbyggd, intelligent, kreativ, goda värderingar, bor i innerstaden. Vill dela föräldraskapet med en mamma som bor i närheten.
Svara
Användare

Svar: Söker engagerad Pappa i Stockholm

Hej! Om du hittar tbk till forumet och det fortf är aktuellt så kontakta mig.
Svara

Svar: Söker engagerad Pappa i Stockholm

Jag letar efter dig (kvinna) i Sthlm, som vill dela ett föräldraskap. Du vill hitta Någon som delar ansvaret kring att vara förälder men vill slippa leva tillsammans i en relation. Självklart söker du en person som du kommer att kunna trivas med och dela detta äventyr med. Någon med liknande värderingar.
Jag söker för en väns räkning, som är en offentlig person och inte vill skylta med sitt ärende. Han har en stor längtan om att få bli pappa och att hitta en kvinna att dela det med, men slippa relationen.
Jag tar tacksamt emot alla förslag på grupper, länkar mm eller konkreta personer som just i detta nu letar efter just denne man, som vill dela ett föräldraskap.
Svara