tml
Användare

Mamma/mammor sökes av två som vill bli pappor

Vi är ett homosexuellt par med stor barnlängtan. Vi har varit tillsammans i över 12 år och har länge funderat på barn men inte hittat ett bra tillvägagångssätt. Surrogat känns inte rätt för vår del och adoption verkar helt lönlöst. Vänner till oss har skaffat barn tillsammans med en ensamstående kvinna och bildat en familj där alla tar lika ansvar men bor separat. Då erfarenheterna är mycket positiva och vi tagit del av samtliga inblandades genuina vilja att skapa en trygg, kärleksfull och väl fungerande modern familj där barnet är i fokus känner vi att detta vore det bästa även för oss.
Så vi söker dig, eller er, som vill skaffa barn med oss.

Kort om oss: bor i Stockholm men med en fot i Göteborgsområdet (vilket även skulle fungera att flytta till om du/ni bor där). Stabil/ordnad ekonomi, jobbar inom IT respektive köksplanering. Rökfria men tar gärna ett glas vin eller två. Djurvänner men har inget för närvarande. Gillar natur, kultur, resa, motionera men också att bara umgås med nära och kära över en fika. 41 resp 42 år gamla. Högskoleutbildning, körkort.
Hör av dig/er!
 Svara
Sar
Användare

Svar: Mamma/mammor sökes av två som vill bli pappor

Hej!
Vi är ett lesbiskt par i Trollhättan om ni fortfarande är intresserade. Hör gärna av er så berättar vi mer om oss.
Svara
Användare

Svar: Mamma/mammor sökes av två som vill bli pappor

Hej ert inlägg var ju ett tag sen, Jag är 37 år och har en partner som inte vill ha barn men det vill jag (vi bor inte ihop). Jag bor itne i stockholm nu men komemr flytta tillbaka dit inom en framtid. Om ni är minsta intresserade skriv till mig här så skickar jag kontaktinfo.
Svara
Användare

Svar: Mamma/mammor sökes av två som vill bli pappor

Hej!

Jag är en 36-årig kvinna med en dotter från tidigare relation som längtar efter barn. Har funderat på insemination men jag vill gärna ge barnet mer än en förälder. Har stabil ekonomi och bor i Stockholm.

Hör av er!

Mvh Johanna
Svara