Användare

Svar: Svar: Min man träffar andra kvinnor

Trots massor av "Varningsflaggor" redan från början, är du kvar i förhållandet. Man dumpar ingen för någon annan om man är nöjd med den man har. Har du inte tänkt på att du är orsaken. Tycker du han skall be om ursäkt. Hjälp så egoistiskt. Man måste underhålla ett förhållande och det gäller båda två. Välkommen till dumpen.
Har man inget snällt att säga är det bäst att vara tyst!!!
 Svara
Användare

Svar: Min man träffar andra kvinnor

Jag förstår faktiskt inte ditt svar i tråden. Om trådskaparen hänger ut sin patetiska otrohetsaffär i en forumtråd, måste hon begripa att hon kommer att få olika svar och synpunkter från alla håll, men säkert längtar efter vänliga klappar på axeln som får henne att stiga i värde och få henne att tro att hon är det oskyldiga offret. Det hjälper varken henne eller lösningen på problemet.

Naturen har utrustat oss människor med bra verktyg när det gäller det finaste som finns "Kärleken"

Efter 30 år och 2-3 barn ser man inte ut som i fornstora dar, men det gör ingenting för partnern ser lika bedrövlig ut och därför hankar man sig fram till ålderdomen.

Att hon vissnat redan i 38 års åldern och känner sig som en tant samtidigt som han känner sig som en 38 åring gör att det blir spänningar som slutar med separation. En del kvinnor kör med skygglappar för att slippa se sanningen i vitögat fortsätter med sin präktighet som "spär"på kärleksdöden. Barnen är utflugna, jobbet flyter på så hon har än mer tid att ägna sig åt det som grämer henne och det hon längtar mest efter. Mer kärlek, men att ägna tid åt att fixa till sig så mannen kanske kan få en nytändning bryr hon sig inte ett dugg om. Hon duger.

Mannen som inte gjort större väsen över sin alltmer ointressanta fru som helt plötsligt börjar få blickar från en kvinna som visar intresse. Vilken komplimang. Självklart testar han nya ämnet som växer. Varför skilja sig i onödan som bostadsmarknaden ser ut. Frun saknar honom inte i sängen och han har fått nytt i sänghalmen. Så båda har fått som dom vill. Det är bara det att gamla trötta frun blivit svartsjuk på mannens nya trevliga leverne.

Här drar han och hon sätter in en tråd på något forum där hon söker tröst.

Man lever bara en gång och då gäller det att få ut så mycket man kan av relationerna och livet och inte sitta hemma och ruttna bort i en tråkig värdelös relation som inte ger någonting annat än bitterhet.
Att lära sig dumpningssignaler är en bra början på att slippa bli dumpad.
Svara