Artikel: Ett glas vin – inte längre bra för hjärtat

Du har säkert hört att rödvin är bra för hjärtat. Och kanske dricker du ett glas med gott samvete. Men idag släppts en stor studie som kommer att göra många vinälskare besvikna. Läs hela artikeln
 Svara
Jan Magnusson
Gäst

rödvin

Hur skall medlemmar i IOGT kunna säga att rödvin är bra för hjärtat. En mycket dålig undersökning när man är medlem i denna grupp. Varför har man tidigare sagt att det är bra? Jo dessa människor har varit neutrala men det är inte gruppen Godtemplare samt IOGT.

Tyvärr amigos fel bas för att diskutera saken.
Svara
Bosse
Gäst

Rätt urval?

Hur vet man urvalet av de 100 studierna som gjordes. Letade man efter några som passade?
Tyvärr inte helt trovärdig.
Svara
Julius
Gäst

Hmm

Det känns inte så bra att IOGT-NTO och läkarsällskapet är med. Det är som att Arla skulle ta fram forksning för att motbevisa studier som säger att mjölk har också mindre bra sidor.
Svara
Användare

Svar: Artikel: Ett glas vin – inte längre bra för hjärtat

Ja, det blir lika trovärdigt som när coca cola säger att det inte socker medför några problem för kroppen.... :freaky:

Man ska alltid titta på vem som sponsrar en utredning....
Svara
Användare

Svar: Artikel: Ett glas vin – inte längre bra för hjärtat

Det förvånar mig enormt att fertila människor tillåts nyttja alkohol som är orsaken till varför deras ungar föds med livslånga förståndshandikapp.

I England vrålsuper de flesta män mellan 18 och 55 år minst två gånger i veckan inför och efter fotbollsmatcher som sedan åker hem och har sex med frun och/eller misshandlar henne. Även kvinnorna har hängt på männens suparvanor. Så deras spermier och ägg är gravt alkoholiserade som föder fram gravt alkoholskadade foster som dom vältrar över på samhället så dom kan fortsätta att supa. Det är nästan lika bedrövligt här hemma också.
Svara
Användare

Svar: Artikel: Ett glas vin – inte längre bra för hjärtat

Jag håller inte med undersökningen. Rött vin är bra är små mängder.
Svara
 

 

cron