Användare

Rinnande vattenkänsla i båda ögonen.

Hej.
Lite synd att hela tiden se folk som massor av gånger klagat hos sina husläkare och specialister över sina krämpor, få tipset av HealtCareexperter att ta kontakt med dessa igen.

Det var ju det man gjort till leda, utan hjälp och åtgärd, därför ställer man frågan här i forumet.
Det man önskar är att andra som känner igen problemet kan ge sin erfarenhet och berätta vad man gjorde för att lösa eventuella problem.

Jag själv sitter i en sits där jag börjar inse att folk som går till akuten utan brutna ben och synliga cancersvulster i ansiktet anses som inbillningssjuka.

För tio år sedan gick jag till akuten för det helt plötsligt började rinna vatten inne i båda ögonen. Det forsade vatten framför pupillerna fast det fanns inget vatten, ej heller tårar. Samtidigt började höger öga att slockna lite då och då i 1-5 minuter innan synen sakta kom tillbaks som tog 20-30 minuter innan synen var tillbaks till normalläge.

OK, jag utreddes för allt möjligt. TIA -Attacker, Ögonmigrän och utredningar hos olika ögonläkare som bara konstaterade att jag var inbillningssjuk och omedelbart sluta att irritera hårt arbetande sjukhusvården med mitt gnäll.
Sedan dess har jag skrämts till tystnad. Idag vid morgonkaffet läsandes morgontidningen började vatten forsa nerför pupillerna, men jag är ju inbillningssjuk och dom är portade från sjukvården.
 Svara
Användare

Svar: Rinnande vattenkänsla i båda ögonen.

Idag äntligen, fick jag genom en Second opinion veta att Ögonmigrän handhas av Neurologen på sjukhusen och inte av ögonmottagningen fast man remitterade mig dit.

Jag har aldrig haft ont i huvudet, men forsande vatten och runda enkronor stora grumliga fläckar mitt i synfältet på ena ögat som kommer och går.

Jag har nu remitterats till neuromottagningen för undersökning. Blir man av med ögonmigrän efter behandling. Någon som har varit med om detta och kan berätta.
Svara
 

 

cron