Användare

Tandbrygga som krånglar

Fick en brygga i augusti förra året (fattades en kindtand) den är på fyra tänder. Den första bryggan fick de göra om eftersom det åkte in bakterier under den och luktade illa. den togs ut och sattes tillbaka flera gånger sedan blev det en annan brygga (ingen av dem har suttit permanent)men det går inte efter ett halvår att tugga med den för smärtan. vid mellanrumsborstning luktar det illa. Tydligen på grund av tandgnissel det är så enligt tandläkaren. Alltså haft ont i över ett år nu. Har fått ta ledigt från jobb en del och köra dit när de har tid. Den ena tandläkaren muttrade att han egentligen inte gillade rätta till andras jobb, men bra är det inte än,har fått huvudvärk på den sidan också. Fattade som att det inte gick att rotfylla så länge det gjorde ont. Ett år av helvete.Kan man gå till annan klinik och får jag betala allt från början då.Tycker du att man ska anmäla? Med vänlig hälsning.Tuija
 Svara
Specialist på tandimplantat, tandprotes och bettskenor

Svar: Tandbrygga som krånglar

Hej!

Det är som vanligt svårt att säga utan en grundlig undersökning.
Ni bör göra en grundlig undersökning och om man bedömer att bron skall göras om el. Att fel har begåtts då förhandsprövar man till Försäkringskassan och då betalar FK tillbaka ersättningen till patient även tandläkare måste betala tillbaka patientavgiften.

Mvh
Amer Hot
Svara
Användare

Svar: Tandbrygga som krånglar

Du är ännu ett fall av alla tusen som misshandlats av fuskande tandläkare som bara har en massa ursäkter. Det inte heller tandläkarna informera om. "Att Inte gå till annan tandläkare" är för att dom inte behöver befatta sig med jobb som andra tandläkare gjort, även om du är så pass missnöjd så du inte vill att första klantskallen skall komma in i mun på dig något mer, som säkert gör jobbet ännu sämre nästa gång. Du kan vara säker på att han tar lika mycket betalt i stället för att kompensera dig för allt lidande med att göra om andra jobbet gratis.

Privattandläkarna har egen försäkring som dom betalar för att kunna använda. Bara det är "Jäv" Det ligger i sakens natur att dom genom inbördes beundran och tysta avtal inte betalar ut några ersättningar, även om du vänt dig till IVO som givit tandläkaren en kraftig varning för fusk i mun så sitter vi livegna och förtryckta svenska pensionerade aboriginer där med Svarte Petter.

Vänd dig till IVO, det får kräken att skämmas när dom fått en kraftig varning.
Svara