Ont efter tandimplantat

Hej. Satte in ett tandimplantat för snart tre veckor sedan. Fick jätte ont, och svullen. Fick pencillin och efter ca en vecka blev det bättre. har dock fortfarande ont. Det känns som att det är alldeles för trångt. Innan gjorde det inte ont när de knackades på tanden brevid implantatet, men nu gör det det. Det känns även i käken och det som ilar. Verkar vara något i bihålan också.Är alltid som tätt i högra näshålan varje morgon Allt ser dock jättebra ut enligt tandläkaren. Men jag har ju så ont och besvärligt?! Varför?
 Svara
Användare

Svar: Ont efter tandimplantat

Att ett inplantat irriterar någon månad efter ingreppet tills eventuella spänningar lagt sig får man leva med, men sen skall du inte känna av några problem alls.

Branschen är full av skitstövlar och rufflare. En det sätter detta i system för att du skall mjölkas på pengar, därför borde du inte få några räkningar alls på alla efterarbeten som du inte bett om som du nu lider av.

Om tandläkaren kommer med undanflykter och löjliga bortförklaringar vänder du dig till IVO som hjälpte mig när en klantskalle till tandläkare förstörde en nyinsatt brygga i överkäken för 25000:-
De andra Privattandläkarnas Patientnämd, TLV och allt vad dom heter är bara ett spel för gallerierna som hånar dig istället för att hjälpa dig. Så mejla direkt till IVO som utser en handläggare som lär göra dig nöjd. Helt gratis dessutom.

Det är tandläkarens jobb och skyldighet att göra dig nöjd i mun, det var därför du gick dit.

Lycka till.
Svara
 

 

cron