Blir tokig!

Hej..
Jag är en tjej på 32 år som aldrig lär mig.
Jag har väldigt lätt att gå upp i vikt, eller också är det kanske som så att jag har väldigt lätt för att äta massa gott och därav onyttigt.
Men sen när jag märker att jag gött upp för mycke i vikt så tar jag tag i de.

MEN!
Därför har jag nog testat på varje jäklans diet för att gå ner dom där kilona.

Nu fick jag ett kostscehma av en kompis.. ett schema som han själv gick efter i 1 månad, fick grymma resultat..
Nu hade han fixat samma kostschema till hans brors tjej som har kyckats gå ner 6 kg på 2 veckor.
Så jag åkte till MM sports idag för att handla lite proteinpulver (Whey 100) , men jag har caseinpulver hemma, så jag passade på att fråga honom om jag var tvungen att köpa en whey trotts det, så han förklarade dom olika proteinet, och han kollade då på mitt kostschema jag fick av min kompis och tyckte de såg ut som att min kompis inte alls visste vad han pratade om..

Han på MM Sport har sysslat med detta i 11 år och tyckte de va för lite mat samt för lite mineraler m.m jag skulle få i mig med min kompis kostscehma, så han hjälpte mig och gjorde ett annat kostschema till mig...
sååå snällt, men......

Varför får man höra så mycket olika!! 
Vem ska man lita på?!  :oops:
 Låst
Personlig tränare

Svar: Blir tokig!

Hej Caroline!

Att ta ngn annans kostschema är som att ta ngn annans medicin från ngn som kanske inte ens varför den tar medicinen. Det jag menar är att kostscheman är ngn som om de är utformade rätt är personliga. Visst skulle de kunna fungera om ett mål är att tappa kilon, men det överlag heter bara kaloriunderskott.
Det finns generella riktlinjer som är gemensamma för många kroppar sedan finns det mycket olikheter precis som dina fingeravtryck skiljer sig från alla andras. Att alla skulle äta samma vore som att tanka alla bilar med samma bränsle oavsett storlek eller modell. Alla kan inte äta allt och borde heller inte göra det.

Anledningen varför du hör olika är som sagt för det inte finns universella sanningar för alla, därför ska du sålla vad som verkar bäst för dig och bäst för dig är utifrån hur du mår.

Personligen dietar jag aldrig, jag anpassar min kost efter rörelse och förbrukning med en nyckelriktlinje om att få i mig den näringen jag behöver.

Jag kommer lite länge fram öppna en hemsida med mer info om träning och
Hoppas det var svar nog
Lycka till
Mvh
W-P
Svara
 

 

cron