Användare

Dubbla budskap.

Efter hjärtklaffsbyte 2012 sattes jag på Trombyl och Atorvastatin utan att jag fick reda på varför.
Jag knaprade mina statinmediciner som gav mig nervösa elektriska strömningar från handleder och ut i fingerspetsarna och likadant i fötterna. Jag stapplade dessutom fram på grund av att mina muskler hade förtvinats i beckenet utan att någon reagerade annat än att man böt ut Atorvastatin mot Simvastatin tills en läkare 3 år senare beordrade mig att sluta med allt som har med statiner att göra. I hans utredning hade statinerna gett mig låga njur och levervärden som återgick till normala värden efter en månad. I Fass står det klart och tydligt om alla mina biverkningar.

Ungefär ett halvår efter hjärtklaffsbytet slocknade höger öga varför akuten körde upp mig till strokeavdelningen där man var bergsäker på att det var en TIA men efter utredning kunde man inte konstatera TIA. Efter ytterligare 3 besök på akuten för att höger öga slocknat körde man upp mig till strokeavdelningen igen där man körde ner mig till halspulsåderröntgen. Dagen efter berättade överläkaren att min halspulsåder var igenslaggad till 80 procent.

Två år senare för en månad sedan kallades jag till fyslabb för att kolla hjärtklaffen och röntgen av halspulsådern. Ny överläkare kom in i rummet och berättar.
Vem har sagt att din halspulsåder är igenslaggad till 80 procent, den är inte det minsta igenslaggad. Jo det berättade överläkaren på strokeavdelningen för två år sedan.
Vem har satt dig på statinmediciner. Jo det gjorde dom på thorax. Dina kolestrolvärden är helt perfekta så du behöver inga statiner. Nehej ??

Jag som förbjudits äta överhuvud taget allt annat än vatten och krusbär som drömt om stekt falukorv, stekt ägg och makaroner som i fornstora dar som suktat i fyra år efter detta kanske kan börja äta detta igen och känna mig som en riktig karl igen. För att höja självförtroendet köpte jag en burk Viagra för att inte rulla ur sängen på nätterna.

Kan jag äta stekt falukorv igen.

Jag är slank och normalviktig, ej heller röker eller krökar jag.
 Svara
 

 

cron